Klubinfo
- Om klubben
- Bestyrelsen
- Vedtægter
- Info fra klubben
- Bliv medlem
- Svømmehallen
- Luftfyldning

Uddannelse
- Bliv dykker
- Andre kurser
- Holdstart
- Prøvedyk
- Priser

 Find os på facebook

Info fra klubben

Klubinfo forår 2010.

Klubinfo kan vel godt skrives, selvom man kun er suppleant til bestyrelsen?

Klubbens ordinære generalforsamling d. 27. april var ikke det helt store tilløbsstykke. Det var et skuffende fremmøde men masser af godt smørrebrød til de fremmødte. (Hvor blev du af?) Referatet fra GF er vedhæftet som fil.

Klubben havde den 19. marts i år 15 års jubilæum. Jeg har haft den store fornøjelse at være formand for klubben i næsten alle årene. Det har været en spændende periode med mange interessante opgaver men nu syntes jeg, at der skulle nye og yngre kræfter på banen. Jeg trådte tilbage som formand på generalforsamlingen men bliver som suppleant til bestyrelsen og hjælper den nye bestyrelse i gang. Jeg vil hermed takke bestyrelsen og alle klubmedlemmer for loyalitet og støtte, når der var brug for det.
Vi har igen en fuldtallig bestyrelse, dog kom det tilsyneladende bag på dem, at de nu stod uden formand, så bestyrelsen undtagen kassereren, konstituerer sig selv i den kommende tid. Bestyrelsen har holdt sit første bestyrelsesmøde, hvoraf i kan læse referatet vedhæftet.

Om Svømmehaltiderne skrev jeg i januar, at det var fra 16-18 om lørdagen, det havde kommunen skrevet til os i første omgang men har nu fortrudt og meddelt, at tiderne igen bliver fra kl. 18-20 om lørdagen. Vi må så fremover benytte varmvandsbassinerne, efter aftale med de tilstedeværende livreddere. Der sendes besked, når vi igen kan starte i SVH til september/oktober?

Dykkerflasker fra trykprøvning der endnu ikke er afhentet fra klubhuset, er sat på hemsen i garagen. De bedes afhentet, samles og sættes under tryk aht. korrosion i flaskerne.

Klubbens kompressor står foran sit årlige eftersyn som fremover foretages af "Safe Air a/s" i Knebel, da de har overtaget Uffe Frisenettes firma. De 2 stk. store 50 l dekanteringsflasker skal til trykprøvning, så vær opmærksom på, at der kan være stillet om på systemet.

Klubbens hjemmeside er som i nok har læst, ved at blive moderniseret. Det ser spændende ud og vi kan nu, som noget helt nyt, blandt andet tegne os for deltagelse i kommende dykkerture m.m. Kig inde på: http://mywebsite.softsystems.dk/Tilmelding.aspx Alle klubmedlemmer kan få en adgangskode til login på klubbens hjemmeside: www.kattegatdykkerne.dk ved henvendelse til webmaster.

Galleri
Vis billede

- Vis billeder

Login
Brugernavn:

Password:


 

- Glemt password
Copyright © 2013 Kattegat Dykkerne